ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bästa valet av stekpannor
Stekpanna - Bäst information om Stekpannor
Bästa valet av stekpannor

Bästa valet av stekpannor

Att köpa en stekpanna i gjutjärn från svenska Skeppshult är alltid ett bra val oavsett storlek och modell. Om du hittar en begagnad stekpanna från Skeppshult på en auktion eller på en loppis ska du köpa den eftersom de blir bara bättre och bättre ju mer de är använda. Du kommer kunna använda stekpannan under resten av ditt liv och maten blir alltid jämnstekt samt att maten blir lagom järnberikad tack vare stekpannan.Bästa valet av teflonpanna

Bästa valet av teflonpanna - IKEA 365+

Om du ska ha en teflonpanna får du räkna med att behöva byta ut den var tredje till vart femte år. Den mest prisvärda teflonpannan på marknaden är utan tvekan IKEA´s 365+. Dessutom bör du köpa till ett stänk och skvättskydd som är ett finmaskigt nät som gör att det inte skvätter lika mycket när du steker.

Tips på stekpannor

Beroende på hur stort ditt hushåll är, vilken typ av spis du har och hur mycket plats du har i köket påverkas ditt val av stekpannor. Nedan finns länkar beroende på hur många stekpannor du tror att du ska ha i hemmet och rekommendationer vilka stekpannor du bör köpa.